Teknoloji

Snapchat Real Life ile yaşam ve teknolojiyi birleştirecek

snapchat real lifeSnapchat’in meşguliyetleri yeni filtreler hazırlamak veya Discover platformuna yeni yayıncılar eklemekle sınırlı kalmıyor. Sıfatlarının arasına yayıncılığı da eklemeye hazırlanan şirket, bunun için Real Life adını taşıyan bir çevrim içi dergiyi yayına sokuyor.

Snapchat Real Life’ın ilk sayısını 27 Haziranda yayınlayacak. Derginin yönetimini Snapchat bünyesinde sosyal medya eleştirmeni ve araştırmacı olarak görev yapan Nathan Jurgenson üstlenecek.

Jurgenson, Real Life’ı derginin internet sitesinde yayınlanan şu sözleriyle tanımladı: “Real Life teknolojiyle birlikte yaşamak temalı yazılara, hikayelere ve savlara yer verecek. Ürün incelemelerinin veya sektör dedikodularının bulunduğu bir haber sitesi olmayacak. Paylaşılan içerikler bugün nasıl yaşadığımız ve cihazların hayatımıza nasıl dahil olduğuyla ilgili olacak. İlk etapta hafta içi her gün bir yazı yayınlamayı planlıyoruz. İlerleyen dönemlerde başka mecraları ve formatları da test edebiliriz.”

Snapchat Real Life’a editoryal bağımsızlık sağlayacak

Jurgenson, Real Life’ın editoryal olarak Snapchat’ten bağımsız olacağını dile getirmeyi ihmal etmedi. Yeni derginin nasıl bir etki oluşturacağı şimdiden merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER