Teknoloji

Simplehuman’dan Google Asistan taşıyan ayna: Sensor Mirror Hi-Fi Assist

Simplehuman, daha önce çıkarttığı akıllı aynalar ve sesle aktive edilebilen çöp kutularıyla adından söz ettirmişti. CES 2019’u da boş geçmeyen şirket, hem etraflarını aydınlatabilen hem de müzik çalabilen iki aynanın duyurusunu yaptı. Simplehuman’ın yeni aynaları, Sensor Mirror Hi-Fi ve Sensor Mirror Hi-Fi Assist isimlerini taşıyor.

Her iki ayna da Bluetooth veya Wi-Fi üzerinden cihazlara bağlanarak çevrimiçi müzik servislerinden müzik çalabiliyor. Sensor Mirror Hi-Fi Assist aynı zamanda Google Asistan desteği de sunuyor. Bu destek sayesinde bir Google Home cihazına ihtiyaç duymadan sesli komutlarla müziğin sesini ayarlamak veya hava durumu bilgisine erişmek mümkün oluyor. Simplehuman’dan verilen bilgiye göre, aynalardaki 2.5 inçlik akustik sürücüler bir odanın tamamını doldurabilecek ölçüde yüksek kaliteli ses çıkışı sağlıyor.

Simplehuman’ın yeni aynalarının her ikisinde de şirketin tescilli ışık sistemi bulunuyor. Bu sistem doğal gün ışığını taklit ediyor. Gece Vardiyası modunda aynanın ışığı yavaş yavaş kısılarak ortam uykuya hazır hâle getiriliyor. Simplehuman’ın akıllı telefon uygulaması sayesinde aynaları kontrol etmek ve biraz daha işlevsel hâle getirmek mümkün oluyor.

Superhuman yeni aynalarını ilkbaharda satışa sunacak. Sensor Mirror Hi-Fi için 350 dolar, Sensor Mirror Hi-Fi Assist içinse 400 dolar ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER