Eğlence

Shazam Android kullanıcıları için Spotify entegrasyonunu devreye soktu

shazam-android-270115

Geçtiğimiz ay iOS için güçlerini birleştiren Shazam ve Spotify, şimdi de bu işbirliğini Android’e taşıdı. Böylelikle Shazam, Android kullanıcıları için de tam teşekküllü bir müzik kutusuna dönüşmüş oldu. Şirket farklı çevrim içi müzik servislerini kullananlara da benzer bir deneyimi sunmayı ihmal etmedi.

Yeni şarkı keşfetme veya bir şarkının ismini öğrenme konusunda pek çok kişinin aklına gelen ilk kaynak olan Shazam, kullanıcılara şarkıları çevrim içi müzik platformlarında dinleme imkanı vermekle de yetinmiyor ve iTunes, Google Play veya Amazon üzerinden satın alma fırsatı sunuyor. Dileyenler Shazam’da keşfettikleri şarkıları sosyal medya aracılığıyla da paylaşabiliyor.

iOS kullanıcılarının bir süredir keyfini sürdüğü gelişmiş entegrasyon deneyimini Android’e de taşıyan Shazam, kullanıcıların keşfettikleri şarkıları Spotify’da “Shazam Şarkıları” adını taşıyan bir çalma listesinde topluyor.

Shazam’ın Android uygulamasına gelişmiş entegrasyon getiren güncellemenin dağıtımına başlandı. Spotify kullanmayanlar içinse benzer entegrasyon seçenekleri Deezer ve Rdio ile sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER