Eğlence

Serena Williams Snapchat oyunuyla onurlandırılıyor

serena williams snapchatTenis dünyasının en önemli turnuvalarından biri olan Amerika Açık’ta ikinci tur müsabakaları devam ediyor. Spor içecekleri üreticisi Gatorade ise hazırladığı oyunla tenisin yaşayan efsanelerinden biri olan Serena Williams’ı onurlandırıyor. Serena Match Point adını taşıyan 8-bit formatındaki oyun, Snapchat’in Keşif bölümünde yer alan ESPN kanalı üzerinden oynanıyor.

Oyunda toplam 22 seviye bulunuyor. Seviyelerin her biri, Williams’ın bugüne kadar kazandığı “grand slam” şampiyonluklarını temsil ediyor. Snapchat’te daha öncesinde TV programlarının özel bölümlerine rastlansa da, ilk defa çok sayıda aşaması bulunan bir oyun platforma geliyor.

Oyunda Williams’ı kontrol eden Snapchat kullanıcıları, basit kontroller aracılığıyla farklı rakiplere karşı mücadele ediyor. Oyuncular ekranın alt kısmında bulunan üç toptan birine dokunarak servis atıyor. Karşılama ise ekranın soluna ya da sağına dokunarak yapılıyor. Arka arkaya üç atışın kaçırılması durumunda oyuncular Williams’ın kariyerinin başına dönmek zorunda kalıyor.

Serena Williams Amerika Açık’ı kazanırsa oyuna yeni bir seviye daha eklenecek

Oyunun masaüstü versiyonunu da hazırlayan Gatorade, Williams’ın Amerika Açık’tan zaferle ayrılması durumunda bu başarıyı kutlamak adına oyuna yeni bir seviye ekleyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER