Teknoloji

Sennheiser Momentum 4 kablosuz kulaklığını duyurdu, ilk detayları paylaştı

sennheiser momentum 4

Sennheiser Momentum 4 adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını duyurdu. Şirket önümüzdeki ağustos ayında satışa sunulacak kulaklıkla ilgili tüm detayları şu an için paylaşmış değil.

Momentum 4’te uyarlanabilir gürültü engelleme özelliğinin bulunacağı şimdiden bilinen özelliklerden biri. Bu özellik kulaklığın ses seviyesini ortamın ses seviyesine göre ayarlıyor. 60 saatlik pil ömrü de Momentum 4’ün dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

Sennheiser’den verilen bilgiye göre, kulaklık 42 mm. sürücüler taşıyor. Kulağın ön kısmına doğru açı yapan bir tasarıma sahip olan Momentum 4, böylelikle biraz daha doğal bir ses deneyimi vadediyor.

Sennheiser kulaklığın mikrofonları için de özel bir mesai yapmış gibi görünüyor. Böylelikle hem kulaklıkla yapılan görüşmelerde karşı tarafa sesin daha iyi iletilmesi hem de dijital asistanın verilen komutların daha doğru şekilde anlaması mümkün olacak.

Sennheiser henüz tüm detayları açıklamasa da, şirket tarafından paylaşılan görsel baş bandının kumaşla kaplandığını gösteriyor. Kulak bölümleri ise suni deriyle kaplanmış gibi görünüyor.

Sennheiser Momentum 4 kumaş bir taşıma kutusuyla gelecek. Ağustos ayında satışa sunulacak kulaklıkla ilgili diğer detayların da yakında açıklanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER