Teknoloji

Sennheiser GSP 370: Sennheiser’den uzun pil ömürlü yeni oyun kulaklığı

sennheiser gsp 370

Sennheiser, GSP 370 ile oyunculara sunduğu kulaklık seçeneklerine bir yenisini daha ekledi. GSP 370’in en dikkat çekici özelliği olarak 100 saate varan pil ömrü öne çıkıyor. Düşük güç tüketimi ve uzun ömürlü pil, bu etkileyici süreye ulaşmayı sağlayan faktörler olarak gösteriliyor.

Sennheiser’den verilen bilgiye göre, haftada altı saat oyun oynayan bir oyuncu, GSP 370’i dört ay boyunca şarj etmeden kullanabilecek. GSP 370’i şarj sırasında da kullanmak mümkün. Dolayısıyla oyuncular deneyimlerini kesintisiz olarak sürdürebilecek.

Sennheiser GSP 370’i PC, Mac ve PlayStation 4 ile birlikte kullanmak mümkün. Neredeyse gecikmesiz ses deneyimi vadeden GSP 370, Sennheiser’in tüm ürünlerindeki gibi bir ses kalitesi yaşatacağını belirtiyor.

Sennheiser GSP 370 ne zaman çıkacak?

Tıpkı Sennheiser’in diğer oyun kulaklıkları gibi, GSP 370’te de gürültü bastırma özelliğine sahip bir mikrofon barındırıyor. Bu sayede arka plan gürültüsünü minimum seviyeye indirmek mümkün hâle geliyor. Mikrofon kullanılmadığında yukarı doğru kaldırılıp kapatılabiliyor. Baş üstü şeridindeki ve kulaklık bölümlerindeki minder ve süngerler de kullanım rahatlığı sağlıyor.

Sennheiser’in oyun kulaklıkları hem değerlendirmelerde aldığı sağlam notlar hem de oyuncuların yorumlarıyla dikkat çekmeyi başarmıştı. GSP 370’in de bu çizgiyi sürdürmesi bekleniyor. Yurt dışında bugün itibarıyla satışa sunulacak kulaklığın fiyat etiketinde 199.95 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER