Teknoloji

Sayısal tuş takımlı Magic Keyboard ile kablo ortadan kalkıyor

sayısal tuş takımlı magic keyboardApple’dan kablosuz klavye satın almak isteyenlerin bundan sonra şansı kalmamış gibi görünüyor. Şirket WWDC açılış toplantısının hemen ardından Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard’u çıkardı. Daha sonra da sayısal tuş takımlı kablolu klavyesini çevrim içi mağazadan çıkardı.

Apple’ın bu hamlesiyle birlikte satın alınabilecek en ucuz klavyenin fiyatı 219 TL’den 479 TL’ye çıktı. Apple daha önce 449 TL’ye satın sayısal tuş takımsız Magic Keyboard’un fiyatına da 30 TL’lik zam yaptı. Daha fazla tuş isteyenlerin ise 120 TL daha ödeyerek, 599 TL’ye Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard’u satın almaları mümkün olacak.

120 TL fark ödeyerek ek tuşlara sahip olmak bazılarına çok mantıklı gelmeyebilir, ancak kabul etmek gerekir ki, özellikle iş dünyasında sayısal tuş takımına bağlı olan birçok kullanıcı bulunuyor. Bu klavyelerin de kablosuz bağlantı desteği kazanması bir süredir talep edilen özellikler arasında geliyordu.

Apple’ın, bir klavye için 599 TL vermek istemeyenler için aynı klavyenin kablolu versiyonunu daha ucuz bir seçenek olarak sunması güzel olurdu. Apple’ın yeni klavyesini şirketin web sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER