Teknoloji

Saygus V2 bu yılın ilk çeyreğinin sonunda bekleniyor

Saygus V2

Saygus en sonunda uzun zamandır beklenen Saygus V2’nin ne zaman çıkacağını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bu telefonun önümüzdeki mart sonuna kadar çıkması bekleniyor.

V2 geçen yılın CES fuarında tanıtılmıştı. Daha sonra MWC 2015’te bu telefonu biz de deneyimleme fırsatı bulmuştuk. V2 yüksek depolama alanı potansiyeli sunmasıyla dikkat çeken, aynı zamanda sağlam gövdeli bir Android telefonu olarak ilgi çekmişti. Ne var ki, bu telefon çeşitli ertelemelerle birlikte hâlâ çıkamadı.

Saygus V2 ne zaman çıkacak?

Akıllı telefon öncelikle Şubat 2015’te ön siparişe sunuldu ve müşterilerin eline kısa zamanda ulaşacağı vaadinde bulunuldu. Ne var ki, üretim sorunları nedeniyle yaşanan gecikmeler resmi çıkışı mayıs sonuna öteledi. Daha sonra haziran ve ekim aylarına erteleme yapıldı. Şimdi şirket Android telefonun 2016’nın ilk çeyreğinin sonuna kadar satışa sunulacağını söylüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Saygus V2 Ön İnceleme

Bu kadar ertelemeden sonra insan ister istemez açıklanan bu son tarihe de şüpheli yaklaşıyor. Bu arada 400 dolar civarındaki fiyatıyla V2’nin teknik özellikleri bu fiyattaki bir telefon için eskimiş gözüküyor. Aslında 2015 başlarında V2’nin teknik özellikleri orta-üst Android telefonu için epey cazipti. Ancak 2016’nın amiral gemisi telefonlarının duyurulmaya başladığı bir ortamda Saygus V2 daha piyasaya çıkmadan eskimiş kaldı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER