Manşetler

Samsung’un 2014 Galaxy cihazlarında Life Times uygulaması bulunabilir

Samsung’un Galaxy cihazları için Life Times olarak adlandırılan yeni bir yaşam tarzı uygulaması geliştirmekte olduğu söyleniyor.

samsung-life-times-dedikodu-310114-1

SamMobile sitesinin yayınladığı çeşitli ekran görüntüleri uygulamanın temel özelliklerini ve işlevlerini görmemizi sağlıyor. Bir günlük kaydı gibi çalışan bu uygulama telefon konuşmalarını veya uygulama kullanımlarını otomatik olarak kayıt altına alıyor. Ayrıca fotoğraflar, e-posta iletileri, gidilen konumlar, mesajlar, sosyal medya uyarıları ve müzk gibi içerikler de kategorilendiriliyor.

Kayıt altına alınan ve kategorilendirilen bu veriler daha sonra düzenli bir şekilde size tekrar sunuluyor. Life Time uygulaması yine Samsung’un fotoğraf ve konumlar için sunulmuş olan Story Album uygulamasına benziyor. Ancak LifeTime’ın bir telefonun içinde bulunduğu tüm yaşam aktivitelerini kapsadığının altını çizmek gerekiyor.

Samsung’un yeni uygulaması, şirketin kendi uygulamalarını ve Android özelleştirmelerini azaltacağı yönündeki haberlerle çelişiyor. Bu hafta içinde çıkan haberlere göre Google, Samsung’un Galaxy Android cihazlarında daha sade bir kullanıcı arayüzü sunması yönünde baskıda bulunmuş ve Samsung da Google’ın bu isteklerini, Motorola’nın satışının da vesile olmasıyla birlikte kabul etmiş.

Tabii ki, Life Time uygulamasının Google ile Samsung’un arasındaki anlaşmaya aykırı bir durum yaratacağını söylemek zor. Eğer SamMobile’ın sızıntıları boş değilse, Life Time’ı bu yıl içinde piyasaya çıkacak yeni Samsung Galaxy telefonlarında görebiliriz.

İlgili >> SamMobile

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER