Teknoloji

Samsung’tan AMOLED dokunmatik ekranlı Ultra Touch S8300

samsung-ultra-touch-s8300-290-x-303Samsung’un daha önce de burada yer verdiğimiz yeni akıllı telefonu üstün özellikleri buluşturmakla kalmıyor ayrıca AMOLED WQVGA dokunmatik ekran ile de fark yaratıyor. 8 megapiksellik kamera, coğrafi etiketleme özellikli aGPS, entegre FM radyo, stereo Bluetooth ve 16 GB’a kadar microSD desteği gibi özelliklerle Samsung Ultra Touch S8300 oldukça ilgi çekecek.

Samsung’un bu yeni akıllı telefona gelecek hafta başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkması bekleniyor. Bu arada S8300’ün HSDPA ile 7.2 Mbps’ye kadar veri alışverişine de olanak tanıdığını hatırlatmadan etmeyelim. Resmi duyuru bağlantısı yazının devamında…İlgili — Akihabara News

Güncelleme: Samsung Türkiye Ultra Touch S8300 ile ilgili basın bülteni yayınladı.

Samsung, tasarım konusundaki liderliğini UltraTOUCH ile pekiştirdi..

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, baş döndürecek kadar çekici, en yeni teknolojik özelliklerle donatılmış, tamamen dokunmatik, kayar kapaklı ?UltraTOUCH??ı (S8300) kullanıcıların beğenisine sunuyor. Duyurusu şubat ayında Barselona?da gerçekleştirelecek Mobile World Congress öncesinde yapılan UltraTOUCH da, önceki Ultra serisi modellerinde olduğu gibi, stilde, tasarımda ve teknolojide mükemmelliyetçilik yeniden tanımlanıyor. Üstelik bu sefer tamamen dokunmatik olarak.

Samsung Electronics Mobil İletişimden Sorumlu, Yetkili Başkan Yardımcısı JK Shin yeni modelle ilgili olarak, ?Rafine hatlara sahip tasarımı ile Samsung UltraTOUCH bu yıl Mobile World Congress?te tam dokunmatik alanında en özel ürünlerimizden biri olarak öne çıkacak ve Samsung cep telefonlarının stil konusunda öncü olduğunu bir kere daha kanıtlayacak. Farklı yaşam stillerine uyan farklı telefonlardan oluşan bir seri dokunmatik modelimizi pazara sunarak ?tamamen dokunmatik? cep telefonu portföyümüzü güçlendirmeye çok önem veriyoruz. UltraTOUCH büyüleyici görünümü ve en yeni teknolojik özellikleri ile Samsung?un üst sınıf ve tamamen dokunmatik cep telefonu pazarındaki liderlik konumunu güçlendirecek.? dedi.

Stilde gelinen en son nokta
Samsung, cep telefonu pazarında stil denildiğinde akla ilk üretici olarak kabul ediliyor. Ultra serisinin yeni amiral gemisi UltraTOUCH, estetiğin doruklarında, devrim yaratan tamamen dokunmatik ekran teknolojisi ve multimedya özelliklerine sahip, gerçek anlamda sofistike bir cep telefonu. Telefonun 2.8??lik AMOLED çizilmeye dayanıklı tam dokunmatik ekranı, göz alıcı parlaklık ve canlılıkta renkler sunuyor.

UltraTOUCH ?ın 12.7 mm inceliğindeki gövdesi, tam dokunmatik ekran ve kapağı kaydırınca ortaya çıkan standart klavyesi sayesinde kusursuz formu ve fonksiyonları bir araya getiriyor. Zarif kıvrımları ve ince silueti, onu estetiğin doruklarına taşırken, arka bölümdeki yenilikçi parlak kayar kapak mekanizma tasarımı telefonun her açıdan mükemmel görünmesini sağlıyor. Çizilmeye ve lekelere karşı dayanıklı ekran ve onu saran dayanıklı metal çerçeve telefonun fiziksel direncini arttırarak görünümün sürekli kusursuz kalmasına yardımcı oluyor.

Gelişmiş Multimedya Özellikleri
UltraTOUCH kullanıcıları en üstün teknolojiyle de buluşturuyor. Çift LED flaşı, 8 megapiksel kamerası ve Gülücük Yakala! modu sayesinde cep telefonunuz ile mükemmel pozlar yakalamanıza olanak veriyor. Dilediğiniz yere kolayca ulaşmanızı sağlayan GPS navigasyon ve detaylı haritaların yanısıra, geo-tagging özelliği ile çekilen fotoğraflara o yerin coğrafi koordinatlarını otomatik olarak kaydediliyor. Böylece kullanıncılar sosyal ağ siteleri ve destekleyen fotoğraf uygulamalarını kulandıkları takdirde fotoğraflarının nerede çekildiğini kolayca hatırlayabiliyorlar.

Yüksek kaliteli 30fps@VGA video kayıt özelliği ile hareketli görüntüler yüksek kalitede kaydedebiliyor ve müzik çalar sayesinde de favori şarkılar kesitisiz dinlenebiliyor HSDPA 7.2 Mbps. Bağlantı teknolojisi ile hızlı internet bağlantısı sağlanıyor.

Kullanımı Kolay Arayüz ve TouchWiz
Samsung UltraTOUCH şimdiye kadar sunulan en iyi tam dokunmatik telefon deneyimi ile alışılmış tuş takımını bir arada sunuyor. Cep telefonunuzu kolayca kontrol etmenin keyfini süren kullanıcılar, güncellenen TouchWiz arayüzü sayesinde fotoğraflar arasında gezinebiliyor, haritalara bakarak diledikleri yere kolayca ulaşabiliyor ve internette gezinebiliyor. Mobil Widget?ların sürüklenip ana ekrana bırakılabilme özelliği sayesinde favori uygulamalar tek bir dokunuşla ulaşılabilirken, kayan kapağı altında yer alan tuş takımı kullanılabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER