Samsung yeni bir orta sınıf Android akıllı telefonu tanıttı. Galaxy S Advance olarak adlandırılan bu akıllı telefonda 4 inç, WVGA çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 1 GHz’lik çift çekirdekli işlemci ve Samsung’un Hub adını verdiği müzik, e-kitap ve oyun servisleri yer alıyor. 5 megapiksel kamera, 768 MB RAM gibi teknik özellikler de barındıran bu telefon Android 2.3 Gingerbread ile yüklü geliyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy S26 FE kameraları Samsung’a tepki getirebilir

Samsung yeni Galaxy Tab S12 serisinin bu yıl geleceğini doğruladı

Samsung’un kulak kancalı Galaxy Buds modeli ilk kez ortaya çıktı

Root My Galaxy, Samsung telefonlarda Knox engelini aşmayı hedefliyor

Samsung’un klipsli Galaxy Buds On modeli ortaya çıktı
Samsung Galaxy S Advance Apple’ın iPhone’umu Bul servisine benzer bir uzaktan izleme ve güvenlik uygulaması olan Find My Mobile’ı da barındırıyor. Bu uygulama sayesinde Galaxy S Advance web tabanlı arayüz sayesinde uzaktan bulunabiliyor, 16 GB’lık dahili belleğinin içinde yer alanlar silinebiliyor veya telefon başkalarının erişimine kapatılacak şekilde kilitlenebiliyor. Samsung Galaxy S Advance’in önünde 1.3 megapiksel kamera yer alıyor. 14.4 Mbps HSPA desteği de telefonda mevcut. Her Galaxy cihazı gibi Galaxy S Advance de TouchWiz kullanıcı arayüzü yüklü şekilde geliyor.
Samsung Galaxy S Advance gelecek ay ilk olarak Rusya’da piyasada olacak. Sonrasında Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Uzakdoğu, Güneybatı Asya, Latin Amerika ve Çin’e gidecek. Türkiye de muhtemelen listede yer alıyordur.
Günün Öne Çıkan Fırsatları






REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
İlgili – Engadget




