Manşetler

Samsung Unpacked etkinliği saat kaçta ve nasıl izlenir?

samsung unpacked canlı izle

Samsung, daha önce duyurduğu gibi Unpacked etkinliğiyle 2022 model amiral gemisi Galaxy S serisi telefonlarını tanıtıyor. Daha önce gördüğümüz fotoğraflar, videolar, paylaşımlar ve son dakika sızıntıları, bu etkinlikte Galaxy S22 serisine mensup olan üç yeni telefonla tanışacağımızı gösteriyor.

Ayrıca Samsung, Galaxy S22 serisi telefonların yanı sıra Galaxy Tab S8 serisi tabletlerini de tanıtacak. Bu yeni ürünlerin ne gibi yenilikleri ve özellikleri beraberinde getirdiğini Samsung’un anlatımıyla ilk elden dinlemek ve izlemek isterseniz, saat 18.00 itibarıyla başlayacak olan internet yayınını Samsung web sitesi üzerinden canlı izleyebilirsiniz. Ayrıca canlı yayını yukarıdaki canlı yayın ekranından da takip edebilirsiniz. Bu arada Samsung, etkinliğini metaverse üzerine de taşıyor.

Samsung Unpacked etkinliğini canlı olarak izlemenin yanı sıra Teknoblog.com’daki haberlerimiz, sosyal medyada ve YouTube kanalımızda paylaşacağımız videolarla yeni Samsung cihazlarını yakından tanımanıza katkıda bulunacağız. Saat 18.00’den sonra Teknoblog.com’a ve sosyal medya hesaplarımıza da bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER