Manşetler

Samsung Unpacked 2014 etkinliğinin 23 Şubatta gerçekleştirileceği konuşuluyor

samsung oled

Samsung’un Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenleyeceği Samsung Unpacked 2014 etkinliğinde yeni bir akıllı telefonu tanıtması pek çok kişinin ortak beklentisi durumunda. Son olarak söz konusu etkinliğin 23 Şubatta gerçekleşeceğine dair haberler gündeme gelirken, etkinlikte tanıtılması beklenen yeni akıllı telefonun Galaxy Note 3 Neo mu yoksa Galaxy S5 mi olacağı belirsizliğini koruyor. Samsung’un yenilenmiş TouchWiz arayüzünü de bu etkinlikte tanıtması beklentiler arasında yer alıyor.

samsung-logo-150313

Mobile Review’den Eldar Murtazin’e göre, Samsung’un bu etkinlikte tanıtacağı cihaz Galaxy S5 olacak. Akıllı telefonun selefi Galaxy S4 ile aynı seviyede bir fiyata sahip olacağını söyleyen Murtazin, piyasaya çıkış zamanı olarak ise nisan ayının sonunu işaret etti.

Etkinlik zamanıyla ilgili bilgiler kulağa oldukça doğru gelse de, etkinlikte tanıtılacak cihazın Galaxy Note 3 Neo olma ihtimali Murtazin’in ortaya attığı Galaxy S5 ihtimaline kıyasla daha olası duruyor. Çeşitli vesilelerle internete sızan yenilenmiş TouchWiz arayüzünün de bu etkinliğin yıldızlarından biri olması da fazlasıyla muhtemel gözüküyor.

İlgili >> Eldar Murtazin (Twitter)

İLGİLİ HABERLER