Teknoloji

Samsung en yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 için Lacoste ile özel aksesuarlar hazırladı

samsung lacoste

Samsung en yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 için ünlü Fransız markası Lacoste ile birlikte hazırladığı aksesuarları gözler önüne çıkardı. Yapılan açıklamada, iki şirketin iş birliği için “şehir kültürünün derinliklerine dalan, moda ve spor dünyasının derinliklerine yapılmış bir yatırım” ifadesi kullanıldı.

İş birliği kapsamında ikonik timsah logosunun olduğu özel kılıflar Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Teknoloji devinin Fransa ofisi tarafından yürütülen kampanyanın yüzü Fransa’nın çevrimiçi yıldızlarından Sally oldu. Sally’nin boy gösterdiği afişler Fransa’nın pek çok noktasında ve iki şirketin mağazalarında insanları karşılıyor.

Bu ortaklığın ilk haftası şerefine Samsung Fransa çevrimiçi mağazasında da özel bir kampanya yapılıyor. Mağazadan bir Galaxy Z Fold 5 veya Galaxy Z Flip 5 satın alanlara bir Lacoste kılıf hediye ediliyor. 150 avroluk takas bonusu ve Galaxy Buds 2 Pro kulaklık da yeni bir katlanabilir telefon sahibi olanlara sunulan diğer armağanlar.

samsung lacoste

Samsung renk seçeneklerine özel indirimler de yapıyor

Samsung’un çevrimiçi mağazasına özel sunduğu renk seçeneklerinden biriyle 256 GB Galaxy Z Flip 5 alanlar, ekstra 100 avro daha indirimden yararlanabiliyor. Galaxy Z Fold 5’te ise Kobalt rengi tercih edenlere 256 GB versiyonu satın alırken 200 avroluk bir indirim daha yapılıyor.

samsung lacoste

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER