Teknoloji

Samsung hibrit NX dijital kamera serisini tanıttı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

mini-nx_bk_fMicro Four Thirds teknolojisi daha fazla tercih edilir olsa da, Samsung’un NX serisi özellikle gerçek bir yakala-ve-çek makine arayanlara hitap edecek. PMA öncesinde resmiyet kazan bu yeni hibrit kamera standart cep kamerasının inceliğine birçok işlevi sığdırıyor.

Genellikle DSLR makinelerde rastladığımız APS-C boyutlu görüntü alıcısına sahip olan NX serisinin üyeleri bu sayede diğer dijital kamera sistemlerine göre daha fazla ışığı topluyor ve daha yüksek kaliteli görüntüler oluşturuyor. Makineyi ince tutmak için, DSLR ayna kutusunun yerine EVP yerleştirilmiş. Samsung NX serisinin yılın ikinci yarısında piyasaya çıkması bekleniyor.

Galeri: Samsung NX serisi
[nggallery id=67]

Basın Bülteni (Google çevirisi)
Samsung NX serisi, Hybrid Dijital Kameralar GLOBAL Debut AT PMA 2009

NX serisi indirimler APS-C Görüntü Algılayıcı, Köprüler Gap’e Kompakt Dijital Fotoğraf Makineleri ve DSLRs Arası

Seoul, Korea – 2 Mart, 2009 – Samsung Dijital Görüntüleme Co, Ltd ve NX serisi, melez dijital fotoğraf makineleri, şirketin devrimci yeni ailesi için küresel başlatma yastığı olarak PMA 2009 kullanılır. Yeni bir kavram dijital kamera ve NX serisi ve çekim performansı ve bir DSLR ve taşınabilirlik ve kompakt noktasının kolaylık ve görüntü kalitesi sunuyor. Ve NX serisi ile Samsung’un yeni hibrid pazarında global bir lider olacak.

Samsung’un yeni NX serisi köprü bir DSLR ve kompakt noktası arasındaki boşluğu ve yeni modelde her iki yararları birleştirerek dijital kamera çekim. Geleneksel DSLRs gibi, NX serisi kullanan bir APS-C görüntü boyutlu ışık toplamak ve yüksek üretmek-daha büyük bir yüzey alanı sağlayan sensör karşılaştırılabilir dijital kamera sistemleri daha kaliteli görüntüler. Bir DSLR aksine, NX serisi bir ayna kutusu özelliği değildir ve son derece hassas Elektronik Vizör (EVF) kullanır. Bir EVF The use of Samsung mühendisleri önemli lens ve görüntü sensörü yaklaşık% 60 ile (flanş geri) arasındaki mesafenin azalan tarafından geleneksel DSLRs göre boyut ve ağırlık yeni kamera sistemi azaltmak için sağlamıştır. Bu EVF kullanan yanı sıra, tüketicilerin de kameranın Live View işlevsellik ve NX serisi ‘yüksek çözünürlüklü ekran üzerinde kare kare için yararlanabilirsiniz.

Samsung yakın zamanda dijital görüntüleme pazarında odağını yoğun ve ayrı bir şirket sadece Samsung Dijital Görüntüleme Firma dijital görüntüleme adanmış kurdu. Yeni şirketin ilk ve sınıf özellikleri, tasarım en iyi ve kolay dünyanın önde gelen dijital görüntüleme olma şirketin belirtilen amaca yönelik dünyanın çalışacağını kullanım arayüzleri, ve etrafında kendi Dijital sabit kameraların geliştirilmesi üzerinde durulması oluşmuş şirket.

“Biz bu melez dijital kamera pazarının dünya dijital kamera pazarının 20% 2012 olacak tahmini,” Sang-jin Park, CEO Samsung Dijital Görüntüleme Firma dedi. “The NX serisi, bir DSLR ve kompakt dijital kameranın güçlü birleştiren bir dijital kamera sürüm ile Samsung Dijital Görüntüleme yeni melez dijital fotoğraf makinesi pazarında global bir lider olacak ve şirketin amacı, küresel lideri olmak için elde 2012 ile dijital kamera pazarı. ”

Samsung Dijital Görüntüleme Şirket ayrıca yarı iletken, LCD panel ve tüketici elektroniği gibi ilgili Samsung bağlı iş birimleri arasında daha etkin dikey uyum oluşturur. Bu yeni dikey hizalamayı Samsung bağlı iş birimleri ve şirketin geliştirilmesi ve yüksek yenilikçi dijital görüntüleme ürünleri yeni NX serisi açıkladı dahil endüstrisi için standart ayarlamak teslim sağlayan arasında daha fazla işbirliğine teşvik eden tarafından Samsung için rekabet avantajları yaratır.

NX serisinin ilk modeli 2009 yılı ikinci yarısında hazır olacak.

İLGİLİ HABERLER