Manşetler

Samsung GT-i9300 yeni Galaxy S cihazının test ortamı olabilir – Video

Daha önce iPad ve iPhone 4 gibi çeşitli cihazları internete sızdıran Vietnamlı teknoloji sitesi Tinhte yine iş başında. Bir süredir adını sıklıkla duyduğumuz Samsung GT-i9300 kod adlı cihaz Vietnamlı editörlerin eline geçen son cihaz oldu. GT-i9300’ün 3 Mayısta Londra’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak amiral gemisi cihaz, nam-ı diğer Samsung Galaxy S III olduğuna dair yoğun bir beklenti söz konusu. Bu arada Tinhte’nin sızdırdığı cihazın içi benzese de dışı Samsung’un piyasaya süreceği cihaza benzemeyecek, site buna dikkat çekmiş.

Tinhte’nin yayınladığı videoda cihaz çalışır hâlde görülüyor, TouchWiz yüklü, ayrıca yazılımsal navigasyon tuşları bulunuyor. Siyah renk seviyesinden ekranın AMOLED olduğu anlaşılırken çözünürlüğün ise 1184 x 720 olduğu ekrana yansıtılmış. Anlaşılan sistem özelliklerini gösteren yazılım Android’in yazılım tabanlı navigasyon tuşlarını üzerinde barındıran çubuğu hesaba katmıyor. Bunun dışında cihazda 1.4 GHz’lik dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM gibi teknik özellikler dikkat çekiyor. NFC desteği barındıran cihazın 2050 mAh’lik bataryası olduğu da not edilmiş. Cihazın arkasında 8 megapiksel kamera bulunuyor.

Cihazın şu an kullanılan test kasası çok da etkileyici değil, klasik Samsung telefonlarına benziyor. Ancak sayılan teknik özelliklerin kağıt üzerinde çekici durduğunu söylemek gerek. Tinthe.vn bu cihazla ilgili yazıyı yayınladıktan bir süre sonra kaldırmış, ne var ki ok bir kere yaydan fırlatıldı, bu cihazla ilgili detaylar her yere yayıldı. Aşağıda Tinthe.vn tarafından sızdırılan cihazın videosunu bulabilirsiniz.

Video: Tinhte.vn’in elinden Samsung GT-i9300 sızıntısı

İlgili – Tinhte.vn

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER