Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S8’in tasarımı ortaya çıktı

samsung galaxy tab s8

Samsung Galaxy Tab S7 serisinde kullanıcıların karşısına üç farklı model sunmuştu. Şirketin 2022’de bu üç modelin takipçilerinin yanı sıra 14.6 inç AMOLED ekranlı Tab S8 Ultra’yı tanıtacağı iddiası da bir süre önce gündeme gelmişti. Yeni bir paylaşım, serinin en küçük üyesi olması beklenen Samsung Galaxy Tab S8 tableti gümüş rengiyle gösteriyor.

Tab S8, tek tip ve ince ekran çerçevesiyle selefine benzer bir cihaz gibi görünüyor. 11 inç 120 Hz LCD ekrana sahip tabletin arkasının ve kenarlarını düz olduğu görülüyor. Tab S7’deki gibi anten şeritleri bulunan tablette S Pen için bir manyetik şarj alanının bulunması da göze çarpıyor. 13 ve 5 megapiksel sensörlerden oluşan arka kamera sisteminde değişikliğin beklenmediği ifade edildi.

Parmak izi tarayıcısının güç butonuna entegre edileceği söyleniyor. En büyük değişikliğin ise tabletin içinde olması bekleniyor. Cihazın kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 veya 899’un bulunacağı konuşulsa da, henüz bu konuda bir uzlaşma sağlanmış değil.

Samsung Galaxy Tab S8 büyük ihtimalle önümüzdeki yılın ocak veya şubat ayında resmiyet kazanacak. Tabletin 11 inçlik baz modelinin ABD’de 840 dolar civarında bir fiyat karşılığında satılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER