Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S6’nın 5G versiyonu resmiyet kazandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Tab S6 5G tablet sonunda resmi olarak gözler önüne çıktı. 5G uyumlu tablet, ilk olarak 30 Ocak itibarıyla Samsung’un ana vatanı olan Güney Kore’de satışa sunulacak. Yeni Galaxy Tab S6, 5G uyumlu ilk tablet olma özelliğini taşıyor. Tablete dair dedikodular, bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı.

Galaxy Tab S6 5G’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye yine Qualcomm’un X50 modemi eşlik ediyor. Bunun dışında Galaxy Tab S6’nın standart versiyonu ile  5G uyumlu versiyonu arasında fark bulunmuyor.

10.5 inç büyüklüğündeki QHD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekran, dört hoparlör, 13 ve 5 megapiksel çözünürlüklü arka kameralar ile 7040 mAh kapasiteli pil, Galaxy Tab S6 5G tabletin öne çıkan diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Tab S6 5G, Güney Kore’de 999 bin 990 Kore wonu (5064 TL) karşılığında satılacak. Bu meblağ karşılığında kullanıcılar, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına erişecek. Samsung, 5G uyumlu tabletinin ilk alıcılarına özel kılıf, ekran koruyucu cam ve özel üretim S Pen gibi armağanlar da sunulacak.

İLGİLİ HABERLER