Teknoloji

Samsung Galaxy Tab E’nin 7 inç’lik yeni versiyonu üstünde çalışıyor

samsung galaxy tab e 8.0

Samsung Galaxy Tab E 8.0’ın ilk etapta Tayvan’a özel olacak yeni versiyonunun varlığı kısa bir süre önce doğrulanmıştı. Gelen son haberler, Tab E ailesine yeni bir üyenin daha katılmak üzere olduğunu gösteriyor. Güney Koreli üreticinin bütçe dostu tabletin 8 inç ekranlı bir versiyonu üzerinde çalıştığı ve yeni tabletin yakında satışa sunulacağı söyleniyor.

@rquandt rumuzlu bir Twitter kullanıcısı, yeni cihazın SM-T280NZKA numarasını taşıdığını ve sadece Wi-Fi bağlantı seçeneği sunacağını belirtti. 7 inç ekranın 1200 x 800 piksel çözünürlükte olacağı ve 1.3 GHz hızında çalışan işlemciye 1.5 GB RAM ve 8 GB dahili hafızanın eşlik edeceği sızan diğer bilgiler arasında yer alıyor.

microSD kart desteğiyle tabletin depolama alanı kapasitesinin artırılabileceği belirtilirken, sızan özellikler 7 inç ekranlı Samsung Galaxy Tab E’nin 8 inç’lik versiyona göre biraz daha giriş seviyesi bir ürün olabileceği imajını veriyor.

Serinin 8 inç ekranlı yeni modelinde 1200 x 800 piksel çözünürlüklü TFT ekran bulunuyor. Dört çekirdekli 1.3 GHz Qualcomm Snapdragon 410 işlemciye Adreno 306 grafik işlemcisi, 1.5 GB RAM ve artırılabilir 16 GB dahili hafıza eşlik ediyor. 5 megapiksel arka kamerayı 2 megapiksel ön kamera tamamlıyor. 7 inç ekranlı versiyonun kamera özellikleri konusunda henüz bir bilgi bulunmasa da, benzer ya da daha düşük kameraların bulunması muhtemel gözüküyor. Tabletin Lite ve çocuklara özel Kids versiyonunun sunulacağı da söylentiler arasında bulunuyor

İLGİLİ HABERLER