Manşetler

Samsung Galaxy S6 ve S Edge 1 Martta düzenlenecek Unpacked etkinliğinde tanıtılıyor

samsung-galaxy-s-edge-unpacked-davetiye-030215

Samsung Mobil Dünya Kongresi 2015 kapsamında Barselona’da düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinin davetlerini göndermeye başladı. 1 Mart tarihinde düzenlenecek bu etkinlikte Samsung Galaxy S6’nın tanıtılması bekleniyor. Bunun yanında şirketin bir de sürprizinin bulunacağını tahmin ediyoruz.

Dedikodular bir süredir Samsung’un Galaxy S Edge veya Galaxy S6 Edge olarak adlandırılan akıllı telefonu da Galaxy S6 ile birlikte tanıtacağını işaret ediyor. S Edge’in her iki kenarına taşan kavisli ekrana sahip olacağı iddia ediliyor.

Davetiyenin tasarımı söz konusu telefonun gövdesinin yansımasını barındırıyor gibi görünüyor. Telefonun sol kenarı ve sol köşesini fotoğraftan anlayabiliyoruz. Bu da Samsung’un sürprizinin Galaxy S Edge olacağı ihtimalinin kuvvetli olduğu anlamına geliyor. Hatırlayacak olursanız, Samsung’un IFA 2014’te lansmanını gerçekleştirdiği Galaxy Note Edge de benzer bir kenar profiline sahipti.

Samsung, geçtiğimiz günlerde amiral gemisi Android telefonlarında plastik kullanımından vazgeçtiğini, yeni materyaller ve tasarımlarla mobil cihazlarını farklılaştıracağını söylemişti. Davetiye de bunu işaret eden cinsten.

Samsung’un yeni telefonlarıyla ilgili bütün detayları zamanı geldiğinde Teknoblog’da bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER