Manşetler

Samsung Galaxy S4 Türkiye lansmanı 24 Nisanda, orada olacağız

Samsung’un merakla beklenen gözde Android telefonu Samsung Galaxy S4’ün Turkcell tarafından ön satışa sunulması haberinin hemen ardından Türkiye lansmanının ne zaman yapılacağı da belli oldu. Samsung Galaxy S4, 24 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek bir basın toplantısıyla birlikte Türkiye’ye tanıtılacak. Biz de bu toplantıda olacağız ve Samsung Galaxy S4 ile ilgili ilk izlenimlerimizi ve Türkiye satışıyla ilgili detayları sizlere aktaracağız.

samsung-galaxy-s4-vodafone-150313

Samsung Galaxy S4 akıllı telefon satın almayı planlayan birçok kullanıcı tarafından merakla beklenen bir cihaz. Akıllı telefon satın alma kararını Galaxy S4’e göre şekillendirecek birçok tüketici bulunuyor. 4.99 inç Full HD ekrana sahip olan bu akıllı telefonda sekiz çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 13 megapiksel arka kamera yer alıyor. Bunun yanı sıra telefonun 16 GB, 32 GB ve 64 GB kapasiteli versiyonları sunulacak. Android 4.2.2 Jelly Bean ile yüklü olarak gelecek Samsung Galaxy S4’te TouchWiz kullanıcı arayüzü de bulunacak. Samsung, kullanıcı deneyimini artıran çeşitli akıllı özellikleri de Galaxy S4’e ekliyor.

Samsung Galaxy S4’ün de çıkışıyla birlikte Türkiye’de de üst sınıf Android telefon pazarında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z ve LG Optimus G kıyasıya bir rekabete girişecek. 16 GB’lık versiyonu 1999 TL’ye satılacak olan Samsung Galaxy S4’ün bu rekabette ne yapacağını hep beraber göreceğiz.

galaxy-s4-lansman-davetiye (600 x 360)

İLGİLİ HABERLER