Teknoloji

Samsung Galaxy S22 canlı fotoğrafta görüldü

samsung galaxy s22

Samsung Galaxy S22 serisinin şubat ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Dedikodulara göre, şirket S22 ve S22 Plus modellerinde S21 ve S21 Plus’ın tasarımından pek uzaklaşmayacak.

Galaxy S22’ye ait olduğu söylenen ve Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşılan bir fotoğraf da bunu doğruluyor. Telefonun “gerçek yaşamda” görüldüğü bu fotoğraftaki cihazın ilk başta S21 olduğu düşünülse de, arka panelin parlaklığı karşımızda yeni bir telefonun olduğunu gösteriyor.

Galaxy S22 serisiyle ilgili haberler bununla sınırlı kalmıyor. ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC), SM-S908U model numaralı bir Samsung telefona onay verdi. Söz konusu cihazın S22 Note adıyla gelebileceği de söylenen S22 Ultra olduğu belirtiliyor.

FCC kayıtlarında EJ-PS908 model numarasıyla görülen cihazın da yeni S Pen olduğu söyleniyor. Model numarasının Samsung’un eski ürünleriyle benzerlik göstermemesi de bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Samsung Galaxy S22 serisinin tüm üyelerinde üç arka kameranın ekranın sol üst köşesinde dikey olarak sıralanıyor. Çerçeveye bağlı kamera adasının sağında da LED flaşın bulunduğu görülüyor. Sızan cihazın prototip olması ve S22’nin daha farklı bir tasarımla resmiyet kazanması da ihtimaller arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER