Manşetler

Samsung Galaxy S 4’ün resmi tanıtımdan önce yeni fotoğrafları sızdı

Samsung’un gelecek nesil Galaxy S akıllı telefonunun tanıtılmasına 24 saatten az bir zaman kala Çinli IT168 sitesi bu hafta içinde önce fotoğraflar, sonra da video aracılığıyla sızan akıllı telefona benzer bir cihaza ait yepyeni görüntüler yayınladı. Galaxy S 4’e ait olduğu iddia edilen bu fotoğraflar beklenen sekiz çekirdekli Samsung telefonunun 7.7 mm.’lilk kalınlığa, 138 gr. ağırlığa ve 4.99 inç’lik 1080p ekrana sahip olduğunu öne sürüyor.

samsung-galaxy-s-iv-sizinti-1-130313

Fotoğraflarla birlikte yayınlanan tanımlayıcı bilgiler cihazın 13 megapiksel kameraya sahip olacağını destekliyor; bu, Galaxy S III’ün 8 megapiksel kamerasına göre önemli bir güncelleme sayılır. Samsung’un ARM’in yeni big.LITTLE mimarisini kullandığı ilk işlemcisi 1.8 GHz Exynos 5410, barındırdığı daha hızlı A15 çekirdekleri ve buna eşlik eden düşük güç tüketimli A7 çekirdekleriyle hem performans hem de batarya ömrü açısından bir denge yakalıyor. Bu yongasete 533 MHz PowerVR SGX 544MP3 GPU, 2 GB RAM ve 16 GB dahili bellek eşlik edecek, ayrıca microSD kart yuvası sayesinde depolama alanını daha da artırmak mümkün olacak.

samsung-galaxy-s-iv-sizinti-6-130313

Göz takip sisteminin, birkaç kez dillendirildiği üzere, telefonda bulunacağı söyleniyor. Ayrıca telefonda S Kalem gerektirmeyen, ancak S Kalem’e has olan özelliklerin bulunacağı da belirtiliyor. Sızan bir fotoğrafta kullanıcı herhangi bir görüntüyü parmağını ekranın üzerinde havada tutarak seçtiği görünüyor.

Samsung Galaxy S 4 bu akşam yerel saatle 7’de (TSİ gece 1’de) New York’ta düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. Eğer daha önceki Samsung geleneği devam edecek olursa, tanıtım başladığı anda popüler teknoloji sitelerinin ve bloglarının Samsung Galaxy S 4 ön incelemelerini anında yayınlamaya başladığını göreceğiz.

Galeri: Samsung Galaxy S 4’ün Çin’den Sızan Son Fotoğrafları
[nggallery id=1204]

İlgili >> IT168

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER