Manşetler

Samsung Galaxy S 4 olduğu iddia edilen cihaz bu kez bir videoyla kendini gösterdi

Samsung’un ufukta görünen dördüncü nesil Galaxy S cihazı bu sefer bir videoyla karşımıza çıktı. Dün cihaza ait fotoğrafları sızdıran Çinli forum bu sefer de cihaza ait bir inceleme videosu yayınladı. Her ne kadar bu cihazın Galaxy S 4 olduğundan kesin olarak emin olmasak da, karşımızda gerçekten çalışan ve Samsung’un tasarımının çizgilerini yansıtan bir cihaz duruyor.

samsung-galaxy-s-4-video-120313

Söz konusu akıllı telefonun 5 inç’lik ekranı var gibi görünüyor, ayrıca ekranın etrafını çevreleyen alan Galaxy S III’ünkine göre biraz daha dar tutulmuş. Samsung TouchWiz kullanıcı arayüzü de bu cihazda dikkat çeken başka bir ayrıntı. Videoda aralarında kamera uygulamasının da bulunduğu çeşitli unsurları görmek mümkün oluyor. Kamera uygulaması Galaxy S III’te de olduğu gibi art arda çekim özelliğini içeriyor.

Videonun dikkat çeken başka bir ayrıntısı da arka planda iPad mini’ye ait resmi Apple tanıtımının sesini duyuyor olmamız. Ayrıca videonun belirli bir karesinde Galaxy S 4 olduğu iddia edilen cihazın ekranından yansıyan bir TV üzerinde videonun oynadığı görülüyor. Öte yandan videoda cihazın arka kapağı, bataryası gibi detaylar da veriliyor. Ayrıca Çin’e özel cihaz çift SIM kart yuvasıyla gelecek gibi duruyor. Belki de bu cihaz Samsung’un özellikle Asya ülkelerine özel Duos çeşidi cihazlarından bir tanesi olabilir. Duos cihazları genellikle Batı ülkelerinde satılan tek SIM kartlı modellere göre biraz daha kalın yapısıyla dikkat çekiyor. Belki de önümüzdeki perşembeyi cumaya bağlayan gece daha ince bir cihaz görebiliriz.

İlgili >> Sammy Hub, iStevencom

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER