Teknoloji

Samsung Galaxy Note 4 Türkiye’de satışa çıkıyor

samsung-galaxy-note-4-turkcell-131014 (800 x 533)

Samsung’un geçtiğimiz ay IFA 2014’te duyurusunu gerçekleştirdiği yeni nesil Note akıllı telefonu Galaxy Note 4’ün Türkiye piyasasına çıkış takvimi netleşti. Turkcell’den verilen bilgiye göre, Samsung Galaxy Note 4 satın almak isteyen Turkcell aboneleri, tarifelerine ek ayda 64 TL’den başlayan ve 36 aya varan ödemelerle bu akıllı telefona sahip olabilecek. Ön siparişe sunulan akıllı telefonun Turkcell bayilerindeki satışı 17 Ekim tarihinde başlayacak.

Turkcell’den verilen bilgiye göre, Galaxy Note 4?lerini kontratlı veya peşin alan Turkcell aboneleri kendileri için özel hazırlanan tanışma paketini kullanabilecekler. İlk 3 ay 50 GB Akıllı Depo, ilk 1 ay sınırsız Turkcell Müzik, App Market için 20 TL indirim kuponu ile kurumsal müşterilere özel ilk 1 ay Video Konferans ve Cep Asistan uygulamaları tanışma paketi içerisinde Turkcell abonelerini bekliyor. Ayrıca Turkcell.com.tr?de yapılacak ön satışta, cihazı satın alan sınırlı sayıda kişiye ise Samsung?un akıllı kol saati Galaxy Gear 2 ve DA-E550 hoparlör seti hediye olarak verilecek.

Bu arada teknoloji mağazası Media Markt da yayınladığı duyuruyla Samsung Galaxy Note 4 ön siparişleri toplamaya başladığını açıkladı. 18 Ekime kadar sürecek erken sipariş fırsatı kapsamında bu telefon için 2299 TL’den sipariş vermek mümkün oluyor. Ayrıca Media Markt Samsung Galaxy Note 4’ün Türkiye satışlarının 24 Ekimde başlayacağına da dikkat çekti.

İnce ve şık bir tasarıma sahip olan yeni Galaxy Note 4, 5.7 inçlik ekran boyutu ile kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunuyor.  32 GB hafızaya sahip akıllı telefonun ayrıca hızlı şarj etme özelliği de bulunuyor. 120 dereceye kadar geniş açı sunan 3,7 MP F1.9 lensli ön yüz kamerası ve “Akıllı Optik Görüntü Sabitleyicisi” olan 16 MP arka yüz kamerası, kameranın titremesi dengelerken karanlık ortamlarda pozlama süresini  otomatik olarak uzatıyor. 176 gr ağırlığa sahip Galaxy Note 4 tercihe göre bronz altın, siyah ve buz beyazı renkleriyle sunuluyor.

 

İLGİLİ HABERLER