Teknoloji

Samsung Galaxy M10 ve Galaxy M20’ye Android 9 Pie yolda

samsung galaxy m10 galaxy m20

Samsung’un bu yılın başlarında çıkardığı Galaxy M serisinin üyeleri Android’in en son sürümüyle buluşuyor. Güney Koreli şirket, Türkiye’de de satışa sunulan Galaxy M10 ve M20 modellerinin yanı sıra Galaxy M30 modeli için Android 9 Pie güncellemesini getiriyor.

Samsung Galaxy M10, Galaxy M20 ve Galaxy M30 modellerini 3 Haziran’dan itibaren güncellemeye başlıyor. Güncelleme Hindistan’da başlayacak, ancak kısa süre içinde Türkiye’deki cihaz sahipleriyle de buluşacağını tahmin ediyoruz.

Yeni gelecek sürümle birlikte One UI kullanıcı arayüzü bu telefonlara gelmiş olacak. Bunun yanı sıra önemli iyileştirmeler ve güvenlik yamaları da gelecek. Yeni sürümün Android’in Mayıs güvenlik yamasıyla mı, yoksa Haziran yamasıyla mı geleceği ise şu an için netlik kazanmadı.

Galaxy M10, M20 ve M30 modelleri bu yılın hemen başında Hindistan’da çıkmıştı. Galaxy M10 ve Galaxy M20 de Türkiye’de satılıyor. Bu üç telefon da Android 8.1 Oreo ve onun üstünde Samsung Experience 9.5 kullanıcı arayüzüyle birlikte sunuluyor. M10’da Exynos 7870 işlemci varken, M20 ve M30 modellerinin ikisinde de Exynos 7904 bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER