Teknoloji

Samsung Galaxy Fold geri dönüş için gün sayıyor

Galaxy z Fold 2

Samsung için ağustos ayı oldukça hareketli geçecek. Galaxy Note 10‘u duyurmaya hazırlanan şirket, katlanabilir telefonunu da tekrar sahneye çıkaracağa benziyor. Samsung Galaxy Fold için beklenen çıkış tarihinin kısa süre içinde duyurulması bekleniyor.

Uzmanlara ve isimsiz kaynaklara göre; Samsung, Galaxy Fold’un menteşe ve ekran tasarımını yeniledi. Katlanabilir ekranlı telefonun testleri başarıyla geçtiği belirtilirken, cihazın piyasaya çıkmadan önce birkaç dokunuşa daha ihtiyacı olduğu ifade edildi.

Galaxy Fold’un temmuz ayı içinde piyasaya çıkma ihtimali şu an için düşük görünüyor. Hâlâ bazı dokunuşlara ihtiyaç duyulması, katlanabilir telefonun çıkışı için ağustos ayını daha güçlü bir ihtimale dönüştürüyor.

Samsung Galaxy Fold için yeni çıkış tarihinin ise 7 Ağustos’tan sonra açıklanması bekleniyor. Güney Koreli şirketin 7 Ağustos’taki Galaxy Note 10 etkinliğinde Galaxy Fold’u bir kez daha sahneye çıkarmasına pek ihtimal verilmiyor. Samsung’un Galaxy Fold üstündeki gölgeyi Note 10’un üstüne dokundurmama isteği mantıklı görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER