Teknoloji

Samsung Galaxy Fit 2 ile hareket takibi için yeni bir seçenek sunuyor

samsung galaxy fit 2 3

Samsung, Galaxy Fit 2 adını taşıyan yeni fitness takip bilekliğine dair ilk bilgileri paylaştı. Beğeni toplayan Galaxy Fit‘in takipçisi olan Galaxy Fit 2’nin fiyatı hakkında bilgi verilmezken, cihazın ekim ayı içinde Türkiye’ye geleceği Samsung tarafından duyuruldu.

Galaxy Fit’in biraz daha iyileştirilmiş versiyonu olarak tanımlanabilecek Fit 2’de radikal bir revizyondan söz etmek pek mümkün değil. Samsung’un yeni bilekliği, orijinal Galaxy Fit’te de bulunan bazı özellikleri geliştiriyor.

Galaxy Fit 2, beş farklı fitness değerini düzenli olarak takip edecek. Bunlar arasında yakılan kalori miktarı, kalp atış hızı ve katedilen mesafe gibi değerler bulunuyor. Uyku takibi de yapabilen Galaxy Fit 2, kullanıcılarına günlük bir uyku puanı da verecek.

Galaxy Fit 2 tasarım bakımından orijinal Galaxy Fit ile hemen hemen aynı görünüyor. Ancak Samsung yeni oluklu doku sayesinde bilekliğin etrafındaki terleme etkisinin azalacağını belirtti.

Galaxy Fit 2’de kullanıcılar 70’ten fazla dijital arayüz arasından seçim yapabilecek. Buna ek olarak, arayüzlerin kişisel tercihler doğrultusunda özelleştirilmesi de mümkün olacak. Pil ömrünün 15 gün olduğu belirtilirken, ayarlarda yapılacak değişiklikler doğrultusunda bu sürenin 21 güne çıkabileceği ifade edildi.

Samsung Galaxy Fit 2 hakkındaki tüm detayları öğrenmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER