Teknoloji

Samsung Galaxy Fit ile hem amatör hem de profesyonel sporculara sesleniyor

samsung galaxy fit

Galaxy Watch Active akıllı saatini tanıtan Samsung, sadece sportif kullanıma yönelik bir giyilebilir ürün isteyenleri de unutmuyor. Güney Koreli şirket, Galaxy Fit ve Galaxy Fit e adını taşıyan iki egzersiz bilekliğini de gözler önüne çıkardı. Samsung Galaxy Fit ve Galaxy Fit e, ince ve hafif kasalarıyla bilekte tüm hafta boyunca taşınmaya uygun görünüyor.

Hareket hedeflerine ulaşmaya yardım etmeyi amaçlayan Galaxy Fit ve Galaxy Fit e, kullanıcının harekete geçtiğini otomatik olarak algılayabiliyor. Üstüne üstlük, bu algı sadece yürüyüş veya koşuyla sınırlı kalmıyor. Bisiklet ve yüzme gibi aktiviteler de bileklikler tarafından tanınıyor. Buna ek olarak, kullanıcılar telefonlarındaki Samsung Sağlık uygulamasında bulunan 90’dan fazla aktiviteden birini seçip bu aktiviteyi Galaxy Fit eşliğinde gerçekleştirebiliyor.

Galaxy Fit’te 0.95 inçlik bir AMOLED ekran bulunuyor. Galaxy Fit e ise 0.74 inç PMOLED ekrana sahip. Her iki ürün de 5 ATM’ye kadar suya dayanabiliyor. iOS cihazlarla uyumlu olan bileklikler, Realtime OS isimli bir işletim sistemiyle çalışıyor.

Samsung Galaxy Fit için siyah ve gümüş renk seçenekleri mevcut. Galaxy Fit e ise siyah, beyaz ve sarı renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER