Teknoloji

Samsung Galaxy Buds FE yeni sızıntı sayesinde tüm açılardan görülüyor

samsung galaxy buds fe

Samsung Galaxy Buds FE adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Kulaklığa ait olduğu söylenen görseller daha önce internete sızmıştı. Yeni bir sızıntı, kulaklığı hem siyah hem de beyaz renk seçenekleriyle tüm açılardan görmeyi mümkün kılıyor.

Galaxy Buds FE’nin kutusu Galaxy Buds 2 ve Buds 2 Pro’ya benziyor. Kulaklığın kendisi ise Galaxy Buds+ modelini hatırlatıyor. Parlak dokunma alanları ve farklı boyutlarda gelen kauçuk kanat uçları benzerliğin temel faktörleri olarak ön plana çıkıyor.

Galaxy Buds FE’nin pil ömrü belirsizliğini koruyor. Ancak görseller kulaklıkların şarjı için her iki topuzda da iki pin olduğunu gösteriyor. Şarj kutusunun pili ise USB-C girişi üzerinden dolduruluyor. Dıştaki ışık kulaklık kutusunun şarj durumunu, içteki ışık ise kulaklığın şarj durumunu gösteriyor.

Samsung Galaxy Buds FE, Galaxy S23 FE ve Galaxy Tab S9 FE serisiyle birlikte tanıtılabilir

Daha önceki sızıntılara göre, Galaxy Buds FE’de “gelişmiş bas reprodüksiyonu” için 12 mm sürücüler bulunuyor. Kulaklığın yurt dışı fiyatının 100 doların altında olacağı söyleniyor. Bazı Avrupalı perakende zincirlerinde kulaklığın fiyatı 88.90 dolar olarak görünüyor.

Samsung Galaxy Buds FE, yakında Galaxy S23 FE akıllı telefon ve Galaxy Tab S9 FE tabletlerle birlikte tanıtılabilir. Şu an için Güney Koreli şirketten henüz resmi duyuru için bir açıklama gelmiş değil. Ancak sızıntıların artması, tanıtımın çok uzak olmadığını gösteriyor

İLGİLİ HABERLER