Teknoloji

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds FE’nin fiyatı için ipucu geldi

galaxy buds fe

Samsung’un Galaxy S23 FE’yi yakında tanıtması bekleniyor. Bu telefonla birlikte Galaxy Buds FE kablosuz kulaklığın gözler önüne çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Ünlü duyumcu Roland Quandt’ın paylaşımına göre, Samsung Galaxy Buds FE yurt dışında 99.99 dolar karşılığında satılacak.

Galaxy Buds FE’de her bir kulaklık topuzunda AKG tarafından ayarlanmış 12 mm sürücüler bulunuyor. Renk seçenekleri ise grafit ve beyaz olarak sıralanıyor. Samsung’un kendi internet sitesine yüklediği Galaxy Buds FE’nin kullanım kılavuzu için Small/Medium ve Medium/Large olmak üzere iki farklı kulaklık ucu seçeneğinin sunulacağı söyleniyor.

Galaxy Buds FE’nin şarj kutusunun pili USB-C girişi üzerinden doldurulacak. Bu kutu için kablosuz şarj desteğinin sunulup sunulmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

galaxy buds fe

Samsung Galaxy Buds FE eylül ayı bitmeden gözler önüne çıkabilir

Samsung Galaxy Buds FE, yukarıda da belirttiğimiz gibi, büyük ihtimalle Galaxy S23 FE ile birlikte tanıtılacak. Galaxy S23 FE’nin de eylül ayı sona ermeden resmiyet kazanması bekleniyor. Dolayısıyla Galaxy Buds FE’nin yakında kullanıcıların karşısına çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER