Teknoloji

Samsung Galaxy Beam’in ikinci nesil versiyonu kendini gösterdi

Samsung Galaxy Beam’in takipçisi olacak yeni akıllı telefon yolda gibi görünüyor. Çin’in telekomünikasyon sertifikasyon grubu Tenaa’dan sızan bilgiler bunu işaret ediyor.

samsung-galaxy-beam-2-170314

Sızan bilgilere göre söz konusu telefon 4.66 inç WVGA (800 x 480) ekran, 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, TD-SCDMA ve GSM bağlantı desteğine sahip olacak.

Sertifikasyon grubundan sızan çeşitli fotoğraflara göre yine plastik gövdeye sahip bir telefon geliyor. Fırçalanmış metal görünümlü arka panele sahip olan bu telefonun tasarımı diğer Samsung cihazlarından çok da farklı görünmüyor. Projektör cihazın tepesinde dikkat çekerken bu birimin yansıttığı görüntünün nasıl olduğu noktasında herhangi bir bilgi verilmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy Beam İncelemesi

Galaxy Beam’in sadece Çin pazarına özel bir cihaz olarak mı kalacağı, yoksa küresel pazarda piyasaya çıkıp çıkmayacağı şu an için bilinmiyor. Sızan teknik özelliklere bakıldığında çok da yüksek performans sunan bir cihaz gelecek gibi görünmüyor. WVGA çözünürlüklü ekran bazılarının yüzünün buruşmasına neden olabilir. Türkiye için pek sorun olmasa da, bazı ülkelerde LTE desteğinin yokluğu eksiklik olarak nitelendirilebilir.

Samsung Galaxy Beam’in birinci nesil versiyonu 2012 yılının Mobil Dünya Kongresinde tanıtılmış, yılın ilerleyen aylarında Türkiye’de de piyasaya çıkmıştı. Bu projektör sunumlarını hareket hâlindeyken de göstermek isteyen profesyoneller için oldukça yararlı olarak nitelendirilmişti.

İlgili >> Engadget, Tenaa

İLGİLİ HABERLER