Teknoloji

Samsung Galaxy Ace 3’ün basın fotoğrafı ve detayları sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2011’de Samsung Galaxy Ace’i, 2012’de ise Samsung Galaxy Ace 2’yi çıkaran Samsung’un bu yıl da Galaxy Ace 3 ile karşımıza çıkması bekleniyor. Bu telefona ait olan basın fotoğrafı da beklenen lansman öncesinde internete sızdırıldı.

samsung-galaxy-ace-3-dedikodu-100613

Yukarıda fotoğrafını gördüğünüz Samsung Galaxy Ace 3 çok büyük değişikliklerle gelmeyecek gibi görünüyor. GT-S7270 model numarasını taşıyan telefonun hem tek hem de çift SIM kartlı versiyonlarının çıkması bekleniyor. 4 inç, WVGA ekrana sahip olacak bu cihazda 1 GHz çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 5 megapiksel kamera, VGA ön kamera, 4 GB dahili bellek ve microSD genişleme kartı yuvası gibi teknik özellikler bulunacak gibi görünüyor.

Ayrıca Samsung Galaxy Ace 3’te Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS ve 1500 mAh kapasiateli batarya gibi özelliklerin de bulunması bekleniyor. Telefon 121.2 x 62.7 x 9.79 mm.’lik boyutlara sahip olacak. Telefonun siyah, kırmızı ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneğinin bulunacağı da söylenenler arasında. Telefonun 20 Haziranda Londra’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacağı tahmin ediliyor.

İlgili >> SamMobile

İLGİLİ HABERLER