Manşetler

Samsung çift SIM kart yuvalı Android telefonu Galaxy Ace DUO’yu tanıttı – Galeri

Samsung yeni bir Android akıllı telefon daha tanıttı. Galaxy Ace DUO adı verilen bu akıllı telefon teknik özellikler bakımından Galaxy S III ile boy ölçüşemiyor olsa da onda olmayan bir özelliğe sahip. Çift SIM kart yuvası barındıran Ace DUO böylelikle aynı anda iki farklı numaradan çağrı kabul etme imkanını kullanıcılara sunuyor, onları SIM kartları elle değiştirme veya aynı anda iki farklı telefon taşıma zahmetinden kurtarıyor.

3.5 inç’lik HVGA LCD dokunmatik ekran barındıran Samsung Galaxy Ace DUO’da 823 MHz işlemci, 512 MB RAM ve 3 GB dahili bellek bulunuyor. microSD kart yuvası sayesinde depolama alanını 32 GB’ye kadar daha da artırmak mümkün. 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 3.0 ve microUSB portu barındıran cihazın arkasında da 5 megapiksel kamera bulunuyor.

Samsung Galaxy Ace DUO Android 2.3 Gingerbread ve onun üzerinde TouchWiz kullanıcı arayüzüyle birlikte kullanıcılarla buluşacak. ChatON, Facebook ve Twitter hesaplarını bir arada kullanmayı sağlayan Social Hub uygulamaları da yüklü şekilde gelecek. 112.74 x 61.5 x 11.5 mm.’lik boyutlara ve 122 gr. ağırlığa sahip olan bu akıllı telefonda 1300 mAh’lik batarya da yer alıyor. Samsung bu telefonun 3G üzerinde 390 dakika konuşma ve 410 saat bekleme süresi sunduğunu iddia ediyor.

Samsung, çift SIM kartlı akıllı telefonların iş ve kişisel hatlarını bir arada kullanmak isteyenler veya aynı anda iki farklı mobil operatörün tarifelerinden yararlanmak isteyenler için ideal olduğunu düşünüyor. Galaxy Ace DUO’nun fiyatı belli olmasa da, hazirandan itibaren Rusya’da, daha sonra da Avrupa, BDT, Latin Amerika, Güneydoğu ve Güneybatı Asya, Orta Doğu, Afrika ve Çin’de piyasada olması bekleniyor.

Galeri: Samsung Galaxy Ace DUO
[nggallery id=925]

İlgili – Samsung

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER