Teknoloji

Galaxy A90 5G için bir işaret daha geldi

samsung galaxy a90

Samsung Galaxy A90 5G, Galaxy A serisinin en üst sınıf üyesi olarak yakında gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon, geçtiğimiz ay Geekbench’in veri tabanında Snapdragon 855, 6 GB RAM ve 5G desteğiyle görülmüştü. Şimdi de, SM-A908B model numarasını taşıyan bir cihaz Wi-Fi Alliance’ın internet sitesinde boy gösterdi. Bu da Galaxy A90 5G’nin çıkışının yaklaştığını düşündürüyor.

Wi-Fi Alliance sertifikası, telefonun Android 9 Pie işletim sistemiyle çalışacağı ve çift bant Wi-Fi 802.11 ac. desteği sunacağı dışında yeni bir bilgi vermiyor. Daha önceki dedikodulara göre, Galaxy A90 5G’nin arkasında 48, 12 ve 5 megapiksel kameralardan oluşan üçlü bir sistem bulunacak. Bu sistem, Tilt OIS adını taşıyan bir teknolojiyle desteklenecek.

Galaxy A90’ın, tıpkı Galaxy A80 gibi, dönen bir kamera mekanizmasına sahip olacağı iddia edilmişti. Ancak son haberler telefonun her iki versiyonunda da standart kamera mekanizmalarının kullanılacağını gösteriyor.

samsung galaxy a90 5gSamsung Galaxy A90 5G Sonsuz-U ekranla gelecek

Samsung Galaxy A90 5G ile telefonun 4G versiyonu arasındaki farklar, bağlantı türüyle sınırlı kalmayacak. Telefonun 4G versiyonunun arkasında 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 5 megapiksel çözünürlüklü iki kameranın eşlik etmesi bekleniyor. Galaxy A90’ın her iki versiyonunda da 6.7 inç büyüklüğünde Sonsuz-U Super AMOLED ekranın yer alacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER