Manşetler

Samsung Galaxy A8 ve A8+’ın Türkiye fiyatları belli oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy a8Samsung Galaxy A8 ve A8+, geçtiğimiz yılın son günlerinde resmiyet kazanmıştı. Güney Koreli şirket, “orta üst” segmentte konumlanan yeni akıllı telefonlarını çevrimiçi mağazası üzerinden Türkiye’de ön satışa çıkardı.

Türkiye’de Galaxy A8 almak isteyenlerin 2 bin 899 TL, Galaxy A8+ almak isteyenlerin ise 3 bin 2999 TL ödemesi gerekiyor. Samsung, söz konusu rakamları ödeyenlere sadece Galaxy A8 ve A8+’ı sunmakla yetinmiyor. Güney Koreli şirket yeni akıllı telefonlarını alanlara bir batarya paketi (powerbank), Level U kablosuz kulaklık ve Neon Flip Kılıfı da armağan ediyor.

Galaxy A8 veya A8+ almak isteyenler Altın Sarısı, Gece Siyahı ve Orkide Grisi olarak adlandırılan üç renk seçeneği içinden tercih yapabilecek. Akıllı telefonların sevkiyatı ise 31 Ocak itibarıyla başlayacak.

Samsung Galaxy A8 ve A8+ Sonsuz Ekran taşıyor

Hem Samsung Galaxy A8 hem de A8+ tasarım bakımından Galaxy S8’den yoğun izler taşıyor. Yeni A8’ler ile birlikte Samsung, “Sonsuz Ekran” adını verdiği 18.5:9 görüntü oranı konseptini orta segmente taşımıştı. Galaxy A8’de 5.6 inç, A8+’ta ise 6 inç Super AMOLED ekran bulunuyor. Her iki cihaz da sekiz çekirdekli Exynos 7885 yonga seti taşıyor. Bu yonga setine Galaxy A8’de 4 GB, A8+’ta ise 6 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara 32 veya 64 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Çift ön kamera taşıyan telefonların arkasında ise 16 megapiksel çözünürlüklü tek bir kamera bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER