Teknoloji

Samsung Galaxy A52 sızan resmi fotoğraflarda görüldü

samsung galaxy a52 5g güncelleme

Samsung, 5G teknolojisini uygun fiyat karşılığında daha çok kişiye götürmek için Galaxy A52 adını taşıyan yeni bir telefon üstünde çalışıyor. Bu akıllı telefon, nisan ayında çıkan Galaxy A51 5G’nin takipçisi olacak.

Galaxy A52 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. İnternete sızan tanıtım fotoğrafları, akıllı telefonun tasarımını detaylı biçimde görmeyi mümkün kılıyor. Bu fotoğraflar, Galaxy A52’nin tasarımının A51’e bir hayli benzediğini gözler önüne seriyor.

Fotoğraflarda ilk olarak kamera modülünün Galaxy A51’e kıyasla büyümesi dikkat çıkıyor. Her kameranın etrafındaki halkalar da ayrıca göze çarpıyor. İki telefonun tasarımı arasındaki en belirgin farklar bunlarla sınırlı kalıyor. Samsung’un Galaxy A serisindeki genel tasarım dilinden pek fazla uzaklaşmadığı görülüyor.

159.9 x 75.1 x 8.4 mm. boyutlarındaki telefonun kalınlığı kamera çıkıntısıyla 10 mm.’ye çıkıyor. A52’nin selefine kıyasla 1 mm. daha uzun, 1.5 mm. daha geniş ve 0.3 mm. daha kısa olduğu anlaşılıyor. 6.5 inç büyüklüğündeki ekran telefonun parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor. Ekranın orta üst kısmında ön kameranın yerleştirildiği delik bulunuyor. Arka paneli plastik olan telefon, metal bir çerçeveye sahip.

samsung galaxy a52

Galaxy A51 5G yurt dışında 499 dolar karşılığında satışa sunulmuştu. Samsung Galaxy A52 için de benzer bir fiyat politikasının uygulanması muhtemel görünüyor. Telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı konusunda henüz somut bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER