Teknoloji

Samsung Galaxy A52 5G aylık güncelleme alacak

samsung galaxy a52 5g güncelleme

Samsung’un 5G teknolojisini uygun fiyat karşılığında daha çok kişiye götürmek için piyasaya çıkaracağı Samsung Galaxy A52 5G, çeşitli sızıntılar ve detaylarla gündeme gelmişti. Son günlerde kamera detayları da ortaya çıkan model, 5G teknolojisini uygun fiyata sunacak olmasıyla dikkat çekiyor. Son gelen haberlere göre Samsung, kısa süre içerisinde çıkması beklenen Galaxy A52 5G modeli için şimdiden bir güncelleme hazırladı.

Üst segment modellerinin düzenli olarak aldığı aylık güvenlik güncelleştirmelerini Samsung Galaxy A52 5G modeli için de getiren teknoloji devi, Galaxy S21 ve Note 20 gibi amiral gemisi üst segment modellerinin yanına orta segment modelini de konumlandırmış oldu. Galaxy A52 5G modelinin alacağı güncelleme paketiyle çok daha cazip bir model haline geleceğini söyleyebiliriz.

Kısa zaman içerisinde piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy A52 ve Galaxy A72 modelleri için çeşitli haberler gelmeye devam ediyor. Galaxy Club tarafından yayınlanan bir görsele göre, Samsung’un aylık güvenlik güncellemeler alacak modelleri listelendi. Galaxy A52 5G modelini de görebildiğimiz liste, A serisinden ilk defa bir cihazın yer almasıyla dikkat çekiyor. İşte, Galaxy A52 5G modelinin de bulunduğu güncelleme listesi:

a52 güncelleme

Güncelleme listesine erişmiş olsak da, Samsung Galaxy A52 5G modelinin teknik detaylarına dair bir bilgi bulunmuyor. Daha önceden ortaya çıkan sızıntılarda, A52 modelinin 6.52 inç büyüklüğünde Full HD+ Super AMOLED teknolojisine sahip bir ekran ile geleceği iddia edilmişti. Aynı zamanda bu ekranın 90 Hz ekran tazeleme hızına sahip olacağı da ileri sürülmüştü. Son olarak modelin 5G sürümünde 120 Hz tazeleme hızının olacağı ise gelen diğer bilgiler arasında.

Samsung, A serisi de dahil olmak üzere birçok Galaxy cihazı için en az dört yıl düzenli bir şekilde güvenlik güncellemeleri sunmayı taahhüt ediyor. Galaxy A52 5G için gelecek aylık güncellemeler, modelin albenisini artıracak gibi duruyor. Ayrıca görünüşe göre teknoloji devi Samsung’un en büyük hedeflerinden biri, yeni cihazlarını uzun yıllar kullanılabilecek bir seviyeye getirmek. Geçmişte bu konuya dair pek çok eleştiri alan şirketin bu yeni hamleleriyle nasıl bir ivme kazanacağı ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER