Teknoloji

Yeni sızıntı Samsung Galaxy A25’in özelliklerini bir kez daha doğruluyor

samsung galaxy a25

Samsung Galaxy A25 kısa süre önce Geekbench’in veri tabanında boy göstermiş ve bu kayıt sayesinde telefonun bazı özellikleri doğrulanmıştı. Doğrulananlar arasında en dikkat çekicisi, Exynos 1280 işlemci olmuştu. Bunun üzerinden fazla geçmeden X’te yapılan yeni bir paylaşım, Galaxy A25 hakkında daha fazla detayı gözler önüne seriyor.

Sızıntıya göre, Galaxy A25 6.44 inç büyüklüğünde AMOLED ekranla geliyor. 50 megapiksel ana kamera, 8 GB RAM, 25W şarj destekli 5000 mAh pil doğrulanan özellikler arasında yer alıyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 14 ve One UI 6 ile çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Bu da telefonun en azından eylül ayı içinde resmiyet kazanmayacağını düşündürüyor. Paylaşımda da telefonun “önümüzdeki aylarda” kullanıcılarla buluşacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy A25’te 3.5 mm kulaklık jakı da mevcut

Exynos 1280 işlemcinin varlığı bir kez daha doğrulanırken, 6.44 inç ekranla ilgili ilk paylaşım haziran ayında gelmişti. O dönemde telefonun CAD dosyaları doğrultusunda hazırlanan taslak görselleri de paylaşılmıştı.

162 x 77.5 x 8.3 mm boyutlarındaki Samsung Galaxy A25, 3.5 mm kulaklık jakıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. A25 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı olsa da, önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER