Teknoloji

Samsung Galaxy A25’in yeni görselleri, fiyat ve çıkış tarihi bilgileriyle birlikte sızdırıldı

samsung galaxy a25

Samsung Galaxy A25 hakkındaki haberler uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Bir süre önce telefona ait olduğu söylenen görseller ortaya çıksa da, Güney Koreli şirketten henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Yeni bir sızıntıda ise telefonun fiyatını ve çıkış tarihini yeni görseller eşliğinde öğrenmek mümkün oluyor.

İsviçreli pek çok perakende zincirinin veri tabanında boy gösteren Galaxy A25’in fiyatı, çıkış tarihi ve görselleri öğrenilmiş oldu. Telefonun İsviçre fiyatının 279 frank (9088 TL) olduğu görülürken, çıkış için 7 ve 19 Aralık tarihleri arasındaki dönem işaret ediliyor.

Galaxy A25’te 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz OLED ekran bulunuyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 25W şarj destekli 5000 mAh pil veriyor. A25’te 50 megapiksel çözünürlüklü optik görüntü sabitleme destekli kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Ön tarafta ise 13 megapiksel kamera bulunuyor.

samsung galaxy a25

Samsung Galaxy A25 3.5 mm kulaklık jakına sahip

Samsung Galaxy A25 5G desteğiyle gelecek. USB-C girişi bulunan telefonda 3.5 mm kulaklık jakı da kullanıcıları bekliyor. NFC ve Bluetooth 5.1 desteği sunan Galaxy A25’in güç butonu ise kenardaki parmak izi tarayıcısına entegre edilmiş.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER