Teknoloji

Samsung Galaxy A25’in fiyatı ve çıkış tarihi yeni sızıntıyla doğrulandı

samsung galaxy a25

Samsung Galaxy A25 hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Telefonla ilgili sızıntılara şimdi de İsviçreli perakende zinciri Digitec’teki ürün kaydı eklendi. Bu kayıt sayfası akıllı telefonun fiyatını ve çıkış tarihini gözler önüne seriyor. 18 Aralık itibarıyla raflardaki yerini alacağı söylenen telefonun fiyatı 279 İsviçre frangı (9227 TL) ödemenin gerekeceği belirtiliyor.

A25 hakkında daha önce çıkan haberlerde de tam olarak bu fiyattan bahsedilmişti. Yeni sızıntıda bunun 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı için geçerli olduğu belirtiliyor. Samsung’un telefonun 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonunu da çıkarması bekleniyor. Bu versiyonun da başka ülkelerde satılabileceği konuşuluyor.

Daha önceki sızıntılar A25’in Exynos 1280 işlemciyle 5G desteği sunacağını gösteriyor. Akıllı telefonda 6.5 inç büyüklüğünde bir OLED ekranın bulunması bekleniyor. OLED panele rağmen, parmak izi tarayıcısının kenardaki güç butonuna entegre edilmiş şekilde kalacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy A25 5000 mAh kapasiteli pille gelecek

Samsung Galaxy A25 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 25W şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli pili verecek. Ancak akıllı telefonun kutusundan şarj adaptörü çıkmayacak. Samsung telefonun kutusuna sadece USB-C kablosu yerleştirecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER