Teknoloji

Samsung Galaxy A22 5G ile en ucuz 5G telefonu yolda

samsung galaxy a22 5g

Sızan yeni birtakım fotoğraflar, Samsung’un şimdiye kadarki en ucuz 5G telefonunun yolda olduğunu gösteriyor. Samsung Galaxy A22 5G modeli yolda gibi görünüyor.

Yurt dışında satılan Galaxy A32 5G modeli, sahip olduğu 279 dolarlık yurt dışı fiyatıyla bu unvanı elinde bulunduruyor. 91mobiles sitesi tarafından yayınlanan Galaxy A22 5G modeli fotoğrafları, yaklaşık 180 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan telefonun yolda olduğuna dair son dedikodularla örtüşüyor. Bu telefonun Hindistan ve Asya kıtasının belirli bölgelerinde yakın gelecekte çıkması bekleniyor.

Sızdırılan görüntüler, Galaxy A22’nin iki farklı özellikler setiyle 5G ve 4G versiyonları olmak üzere iki çeşidinin çıkacağını gösteriyor. 5G modelinin 6.4 inç LCD ve üçlü arka kamera dizisine (muhtemelen 48 megapiksel ana / makro / derinlik sensörü birleşimi) sahip olacağı iddia ediliyor. Daha önce sızan bir GeekBench testi, bu telefonda MediaTek Dimensity 700 yonga seti ve 6GB RAM’in bulunacağını gösteriyordu. 4G modeli, ek bir arka kamera ve LCD yerine bir OLED ekran içerebilir. Her ikisinin de 5000 mAh kapasiteli büyük bir pil sunması bekleniyor.

samsung galaxy a22 5g
Samsung Galaxy A22 5G

Yurt dışında ucuz 5G telefonları giderek artıyor. Örneğin, Realme 8 Pro modeli yurt dışında 240 dolara satılıyor. OnePlus Nord N10 5G ise 300 dolar karşılığında sunuluyor. Galaxy A22 5G ile birlikte fiyat çıtası daha da aşağı inecek gibi görünüyor. Galaxy A22 5G, henüz Türkiye’de 5G şebekeleri olmadığı için ülkemize gelmez. Ancak yakın gelecekte bu telefonun 4G versiyonunu görebiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER