Teknoloji

Samsung Galaxy A03 tanıtıldı: 48 MP kamera, 5000 mAh pil

samsung galaxy a03

Samsung ağustos ayında tanıtılan Galaxy A03s ve geçtiğimiz hafta duyurulan Galaxy A03 Core modellerinin ardından Galaxy A03’ü gözler önüne çıkardı. Akıllı telefon geçtiğimiz ocak ayında tanıtılan Galaxy A02’nin takipçisi olma özelliğini taşıyor.

Galaxy A03’te 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü Sonsuz-V ekran bulunuyor. V şeklindeki çentik 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Telefonun arkasında ise 48 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Galaxy A02’de 13 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel makro kamera mevcut. Dolayısıyla bu tarafta bir iyileşme olduğu söylenebilir.

Galaxy A03’ün kalbinde ismi açıklanmayan sekiz çekirdekli bir işlemci bulunuyor. Telefonun kutusundan hangi Android ve One UI sürümleriyle çıkacağı konusunda da bilgi verilmedi. İşlemciye 3 veya 4 GB RAM eşlik ederken, dahili depolama alanı seçenekleri de 32, 64 ve 128 GB olarak sıralanıyor.

Galaxy A03 Dolby Atmos desteğiyle geliyor. 5000 mAh kapasiteli pile sahip telefonda siyah, mavi ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunuluyor.

Samsung Galaxy A03 için henüz fiyat ve çıkış tarihi bilgisi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER