Teknoloji

Samsung 7 milyon Galaxy Note sattı

Samsung 7 milyon Galaxy Note sattı
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Samsung 7 milyon Galaxy Note sattıSamsung; Galaxy S III’ün satışa çıkmasının hemen ardından, Galaxy S, Galaxy S II ve Galaxy Note’un son satış rakamlarını açıkladı. Galaxy S serisinin satışları 50 milyonu aşarak 52 milyona ulaşırken; Galaxy S’in satış rakamı 24 milyon, Galaxy S II’nin satış rakamı ise 28 milyon olarak açıklandı. Galaxy Note da başarılı grafiğini sürdürdü ve 7 milyonluk bir satış rakamına ulaştı. İki ay önce bu rakam 5 milyon seviyesinde idi.

Şubattaki son açıklamadan sonra Samsung’un 10 milyon Galaxy S serisi cihaz satmasını önemli bir başarı olarak göstermek pek de yanlış olmaz. Zira, hem Galaxy S III çıkışından hemen önceki dönem olması hem de HTC ve Sony’nin çıkardıkları modellerle rekabeti arttırması işleri Samsung adına pek kolaylaştırmamıştı. Bütün bunlara rağmen Samsung şubattan bu yana 2 milyon Galaxy S ve 8 milyon Galaxy S II satmayı başardı. Bu başarı hikayesinin Galaxy S III ile sürüp sürmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

İlgili – Newswire

⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️

MSI 23.8\" PRO MP243X 1920x1080 (FHD) FLAT IPS 100HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC MONITOR
MSI G2712F 27\" Ultra Rapıd 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör
Bilgisayarda Kaçmaz Fırsatlar
Seçili Dyson Süpürgelerinde Net İndirim
Seçili Dyson Ürünlerinde 3000 TL İndirim
Game Garaj Elite S67 Amd R5 7500F 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 120MM Sıvı Soğt Freedos Oyuncu Oem Paket
Asus Prime Lc 360 Argb 360 mm Intel-Amd Uyumlu Sıvı Soğutucu
Hepsiburada Satıcılı Monitörlerde Sepette %5 Net İndirim
Samsung S26 Ailesi Ürünlerinden Alana Samsung Watch 8 5000 TL İndirimli!

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.