Teknoloji

Robert Downey Jr. YouTube Red’de yapay zekâ belgeseli sunacak

robert downey jr.YouTube video abonelik servisi YouTube Red’in cazibesini artırmak için yüzlerce milyon dolar harcamaya hazırlanıyor. Şirketin bu amaç doğrultusunda kapısını çaldığı isimlerden birisinin de ünlü oyuncu Robert Downey Jr. olduğu söyleniyor.

Variety’de yer alan habere göre, Downey Jr. ve eşi Susan Downey, YouTube Red için bir yapay zekâ belgeseli hazırlayacak. Birkaç bölümden oluşacak belgeselin seslendirmesini de ünlü oyuncu yapacak. Downey çiftinin adının yapımcılar arasında da geçeceği 8 bölümlük belgesel, 2019’da YouTube Red’de gösterilecek.

Belgeselde dünyanın dört bir yanındaki yapay zekâ uzmanlarının görüşlerine yer verilecek. Yapay zekânın geçmişinin anlatılacağı belgeselde, yapay zekânın dünyayı nasıl dönüştürdüğü de konuşulacak.

Robert Downey Jr. denince pek çok kişinin aklına ilk başta doğal olarak Iron Man geliyor. Yapay zekâ temalı bir belgeseli Iron Man’in sunması kulağa oldukça ilginç gelse de, YouTube Red’in önünde uzun ve zorlu bir yolun olduğunu unutmamak gerekiyor. Ünlü isimlerin servise yeni abone kazandırma konusunda ne kadar etkili olacağı ise zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER