Teknoloji

OnePlus’ın yeni reklam yüzü Robert Downey Jr. oldu

oneplus 7 pro robert downey jr.

Avengers: Endgame gişe rekorlarını alt üst ederken, filmin yıldızı Robert Downey Jr. da bu rüzgardan faydalanıyor gibi görünüyor. Ünlü oyuncu, Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus ile anlaştı. Downey Jr.’ın boy gösterdiği OnePlus 7 Pro reklamları, Çin’de ve diğer Asya ülkelerinde çevrimiçi ortamda ve fiziksel mecralarda dolaşmaya başladı. Downey Jr. da Weibo sayfasında paylaştığı bir fotoğrafta gök mavisi bir McLaren ve OnePlus 7 Pro’yla görülüyor.

OnePlus ilk günden bu yana müşterilerine üst sınıf özellikleri en uygun fiyat karşılığında sunmayı vadediyor. Şirket bu nedenle telefonlarında suya dayanıklılık sertifikası gibi belgeler için para harcamadığını belirtiyor. Buna rağmen, her yeni nesilde OnePlus telefonlarının fiyatı biraz daha artıyor. Şirket şimdi de Hollywood’un en önemli yüzlerinden birini telefonunu tanıtması için kullanıyor. Bütün bu işaretler, OnePlus’ın müşterilerine minimum fiyat karşılığında maksimum fayda sağlama konusundaki iddiasını sorgulatıyor.

Robert Downey Jr. bundan altı yıl önce iki yıl sürecek küresel bir pazarlama kampanyası için HTC ile 12 milyon dolar karşılığında anlaşmıştı. OnePlus’ın anlaşması ise sadece Asya ile sınırlı olacak gibi görünüyor. Avengers: Endgame’in Çin ve Hindistan’daki popülaritesi, OnePlus’ın bu filmin yıldızını reklam yüzü olarak seçmesini biraz daha anlamlı kılıyor.

Robert Downey Jr. HTC’nin tepetaklak gidişini durdurmaya yetmemişti. OnePlus cephesinde ise işler biraz daha kolay gibi görünüyor. OnePlus 7 Pro oldukça güçlü bir telefon. Güçlü bir telefon ve güçlü bir yüzün birleşiminin nasıl bir sonuç vereceği zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER