Eğlence

Rihanna yeni albümü ANTI’yi Tidal üzerinden yayınladı

rihanna anti

Uzun yıllardır devam eden spekülasyonlar ve asılsız sızıntıların ardından, Rihanna’nın merakla beklenen sekizinci stüdyo albümü ANTI, Jay-Z’nin sahibi olduğu çevrim içi müzik servisi Tidal üzerinden yayınlandı. ANTI, Barbadoslu pop yıldızının 2012 çıkışlı Unapologetic’ten bu yana piyasaya sürdüğü ilk uzunçalar olma niteliğini taşıyor.

Albümün ilk teklisi olarak nitelenebilecek Work’te Rihanna’ya Drake eşlik ediyor. Billboard’da yayınlanan bir haberde albümün fiziksel çıkışı için 29 Ocak işaret ediliyor. ANTI’nin kapak tasarımında Roy Nachum’un imzası bulunuyor.

Albümün Tidal sunucularına olması gerekenden erken yüklenmesi, parmakları hızlı işleyen bazı müzik severlerin şarkı listesine herkesten önce ulaşmasına ve albümdeki şarkılardan bazılarını paylaşmasına vesile oldu. Bu hatanın ardından albümün tamamının Tidal’da resmi olarak yayınlanması için de fazla zaman kaybedilmedi.

İlk bir hafta boyunca çevrim içi ortamda sadece Tidal üzerinde dinlenebilecek olan ANTI’nin ekstra üç şarkı barındıran deluxe versiyonu da 29 Ocakta servisteki yerini alacak. Servis, Rihanna ANTI’yi indirmek isteyenlere özel promosyon kodları da dağıtacak ve Tidal üyesi olmayanlar da bu kodlardan faydalanabilecek.

İLGİLİ HABERLER