Teknoloji

Rezervin ile restoranlarda kolay rezervasyon imkanı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

rezervin-logo-010715

Restoranlara çevrim içi rezervasyon imkanı sağlayan platformlar yurt dışında oldukça sık kullanılsalar da, Türkiye’de henüz arzulanan hacmi yakalayabilmiş değiller. Bu tabloyu değiştirmek için harekete geçen Doğuş Grubu, restoranların ve müşterilerin istek ve beklentileri doğrultusunda geliştirdiği Rezervin uygulamasını duyurdu. Rezervin sayesinde müşteriler, yeme-içme mekanlarını aramalarına gerek kalmadan mobil uygulama veya çağrı merkezi aracılığıyla rezervasyon yapabiliyor. Rezervin kullanıcılarına seçtikleri restoran hakkında detaylı bilgi alma, yer müsaitlik durumunu görme, rezervasyon iptal etme veya onaylama gibi görevleri tamamlama imkanını da sunuyor.

iOS ve Android uygulamalarıyla potansiyel kullanıcılarının karşısına çıkan Rezervin ile Günaydın, Nusr-Et Steakhouse, Da Mario, Gigi, Anjelique, Emporio Armani Ristorante, Fenix, Gina, Kiva, Lacivert ve Ulus 29 gibi popüler mekanlarda yer ayırtılabiliyor.

rezervin-010715

Müşterileri için gelişmiş bir rezervasyon sistemi geliştiren Rezervin, restoranlara da etkin rezervasyon yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi ve raporlama gibi konularda yardımcı oluyor. Rezervin’i kullanan restoranlar mobil uygulamalar üzerinden rezervasyon alabiliyor. Dinamik masa yönetimi imkanına kavuşan restoranlar, iptal yönetimini de verimlilik odağında gerçekleştirebiliyor. Rezervin, bekleme listesi yönetimi ve raporlama konusunda da restoranlara yardımcı olmaktan geri kalmıyor.

İLGİLİ HABERLER