EğlenceTeknoloji

Resident Evil Village için yeni demonun yayın tarihi belli oldu

resident evil village

Capcom, “Resident Evil Showcase” isimli etkinliğinde yeni hayatta kalma korku oyunu Resident Evil Village için hazırlanan ikinci demonun çıkış tarihini açıkladı. İkinci demo 1 Mayıs’ta yani oyunun resmi yayın tarihinden altı gün önce yayınlanacak.

Daha önceki “Maiden” demosunun aksine, bu yeni demoyu tüm platformlarda oynamak mümkün olacak. PS5, PS4, Xbox Series X ve S, Windows PC (Steam üzerinden) ve Stadia’da Resident Evil Village’ın yeni demosu oynanabilecek. Demoda kullanıcılara platformdan bağımsız olarak 60 dakika boyunca oyunu oynama ve hem köyü hem de kale alanlarını keşfetme imkanı verilecek.

PS4 ve PS5 sahipleri ise şimdiden PlayStation Store üzerinden demonun ön yüklemesini yapabiliyor. Bu iki platformdaki oyunculara iki ayrı hafta sonunda demoya erken erişim imkanı da verilecek. Türkiye saatiyle 18 Nisan 00.00 ile 11.00 ve 25 Nisan 00.00 ile 11.00 saatleri arasında 30 dakika boyunca Resident Evil Village’ın demosu deneyimlenebilecek.

Capcom, Resident Evil Village için hazırladığı dördüncü fragmanı da yayınladı. Bu yeni fragmanda Lady Dimitrescu’ya bir kez daha bakmak mümkün oluyor. Oyun 7 Mayıs’taPC, PS5, PS4, Xbox Series X ile S ve Stadia’da yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER