EğlenceTeknoloji

Resident Evil Village çıkış tarihi belli oldu

resident evil village

Resident Evil Village için beklenen açıklama sonunda geldi. Ana Resident Evil serisinin sekizinci oyununun yayın tarihi belli oldu. Capcom’dan verilen bilgiye göre, oyun 7 Mayıs 2021’de oyuncularla buluşacak. Oyunu PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One ve PC’de oynamak mümkün olacak.

Resident Evil Village’ın demo versiyonu da PS5 sahipleriyle buluşmaya başladı. Capcom’un verdiği bilgiye göre, oyunun PS4 versiyonunu satın alanlar PS5’in dijital versiyonuna geçiş yapabilecek. Oyunun Xbox’larda da Smart Delivery sistemini desteklediğini belirtmekte fayda var.

Resident Evil Village’ı detaylı biçimde gösteren yeni fragman da yayınlandı. Oyunun geçtiği rahatsız edici kaleyi iyi biçimde tanımayı sağlayan bu fragman, oynanış konusunda da fikir edinmeyi sağlıyor. Village’ın da bir “ilk kişi korku deneyimi” olduğunu belirtmekte fayda var.

Resident Evil Village, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen PS5 etkinliğinde duyurulmuştu. Resident Evil 7 de korku odağıyla yenilenirken, Resident Evil 2 ve 3’ün remake’leri de hatırı sayılır bir ilgi görmüştü. Netflix için Resident Evil dizisinin hazırlıkları da sürüyor. Kısacası Resident Evil evreninde hareket durmuyor.

İLGİLİ HABERLER